Select Page

Uporabljate Avtonet?

Se trenutno zanimate za nakup novega ali rabljenega vozila in uporabljate avtonet?

Ste preiskali avto net pa niste našli avtomobila, ki bi ustrezal vašim kriterijem? Čeprav je ponudbe vozil na spletni strani www.avto.net veliko se zgodi, da je cena previsoka, kilometri “zbiti”, servisne knjige ni, oglaševano vozilo pa je bilo poškodovano in popravljeno pri nepooblaščenem mehaniku.

Več kot let avto net

Zaradi takih in ostalih podobnih razlogov verjamemo, da ste na pravem mestu! Vozila po naročilu uvažamo iz tujine, ki jih na avtonet-u ne boste zasledili. V kolikor imate vozilo že izbrano, vam do željenega novega ali rabljenega vozila pomagamo s pogajanjem za najnižjo nabavno ceno, hkrati pa za vas poskrbimo pri celotnem procesu uvoza vozila s papirologijo pripravljeno vse do registracije vašega vozila v Sloveniji. V kolikor avtomobila še nimate izbranega, vam lahko pomagamo preiskati tržišče. V tem primeru kontaktiramo tudi vse naše dobavitelje iz območja Evropske Unije, ki svojih vozil ne prodajajo na prostem tržišču (torej jih niti ni na spletni strani avto.net).

Hitro, enostavno in brez konkurence!

Če kupujete vozilo, si spodaj oglejte našo avtonet ponudbo in drugo ponudbo rabljenih in novih vozil, ki je na avto,net ali kjerkoli drugje ne boste našli. V kolikor nobeno vozilo ne ustreza vašim trenutnim željam vam svetujemo, da nas kontaktirate preko e-maila ali telefona.

avtonet rabljeni avtomobili

Avtonet – vas zanimajo nova ali rabljenega vozila?

Poleg vozil, ki jih lahko najdete na naši strani avtonet ponujamo tudi ostala vozila, ki jih najdete tu spodaj. Nekatera vozila so zalogi, za vsa ostala pa je predviden dobavni rok 7 dni. Oglejte si našo ponudbo rabljenih in novih vozil ter nas za dodatne informacije pokličite na 040 165 742 ali pišite e-mail.

avto net rabljena vozila

Avtonet – prodaja novih in rabljenih vozil

Napočil je čas, da zamenjate svoje staro vozilo za novejšega in prišli ste na pravi naslov. Ukvarjamo se s prodajo vozil vseh proizvajalcev. Z razvejano mrežo preverjenih in dolgoročnih poslovnih partnerjev iz Evropske Unije lahko v vsakem trenutku zagotovimo ugoden, hiter in kvaliteten nakup vašega novega vozila z velikim naborom kvalitetnih rabljenih in novih vozil, ki jih na avto.net ne boste našli.

Uvoz vozil po vaši želji

Avtonet ima bogat nabor rabljenih ter novih vozil a vendar se zgodi, da pravega zase enostavno ne najdete. Pri nakupu avtomobila je velikokrat potreben kompromis pri izbiri barve, dodatne opreme, motorja, pogona in tudi cene.

Verjamemo, da je z nami lažje priti do željenega vozila, ki ga na avto net-u niste našli, zato smo za vas pripravili poseben obrazec, s katerim iskanje vozila poenostavimo. Za pridobitev obrazca vas prosimo, da nam pišete na elektronsko pošto in kontaktirali vas  bomo v najkrajšem možnem času, da se dogovorimo za nakup vozila.

Spletna stran: https://avto.net/

avto.net odkup rabljenih vozil

Pišite nam

Če vas zanimajo dodatne informacije o vozilih, nam pošljite sporočilo.

dokraworld@gmail.com
Šmartinska cesta 32, 1000 Ljubljana 
+386 40 165 742